Over Eline

Hè hoi, supertof dat je Felroze.nl hebt gevonden! 

Ik ben Eline, 47 jaar en geboren en getogen in TT-stad Assen. 

In juli 2021 ben ik getrouwd met mijn grote liefde Wim en mag ik mij bonus oma noemen van onze kleinkinderen in de leeftijd van 0 tot 13 jaar. Daarnaast ben ik tante van twee nichtjes van 4 en 9  jaar.

Om even wat meer beeld van mij te krijgen en het ontstaan van Felroze, wil ik graag een persoonlijk verhaal met je delen.

 

In september 2020 kwam ik zwaar overspannen thuis te zitten, dit kwam na een periode van allerlei lichamelijke klachten waar geen oorzaak voor gevonden kon worden. Achteraf gezien waren de signalen er al lange tijd, maar heb ik deze genegeerd. Wat toen volgde was een traject van herstel. 

Ik heb het gevoel gehad dat ik faalde, zwak was, een slechte partner, vriendin en werknemer en het schuldgevoel wat erbij komt kijken. Ik was mijzelf kwijtgeraakt. Om hulp vragen en vertellen wat er in mijn omging durfde ik niet omdat ik dacht dat men mij een aansteller vond.


Tijdens mijn herstel heb ik meer en meer mijzelf teruggevonden, dat is een fijn gevoel en doet mij glimlachen. Tijdens mijn herstel ben ik aanraking gekomen met Yoga Nidra, ook wel slaapyoga genoemd. Doordat ik Yoga Nidra ben gaan doen kreeg ik rust in mijn hoofd en lichaam, waardoor ik erachter kwam waar ik energie van krijg en plezier in heb. Keuzes maken wat ik wel doe en wat ik niet doen gaat beter. En het allerbelangrijkste: ik heb geleerd goed voor mezelf te zorgen en kan weer genieten van het leven!

Hoe verder mijn herstel vordert hoe meer ik ruimte kreeg om te voelen wat ik nou echt zou willen. Ik zat na te dromen over onze bruiloft en opeens was daar het idee. Want ik besefte me dat ik eigenlijk de meeste aandacht had geschonken aan het entertainment van de kinderen. Met als gevolg dat de kinderen dikke pret hadden en niet meer naar huis wilden én de ouders ondertussen volop konden genieten van het eten en het feest. 


Ik wist toen dat ik iets wilde gaan doen met het faciliteren van feestjes voor kinderen. Ik word blij van kinderen, hun eerlijkheid, spontaniteit en zij doen veel vanuit hun gevoel. Het idee dit te gaan doen maakte me zo enthousiast en gaf me een energie-boost. Uiteindelijk heb ik de knoop doorgehakt en ben ik gestart met Felroze.nl ‘voor het allerleukste tipitent slaapfeest!’

Scroll naar top