Veelgestelde vragen

Hoeveel ruimte nemen de tipitenten in?

De tipi tenten zijn (L)120 x (B) 120 x (H) 160 cm. 

De luchtbedden zijn (L) 191 bij (B) 120 en worden in de tipi tenten geplaatst. Eén tipi tent neemt ongeveer (L) 200 bij (B) 130 cm ruimte in beslag.

Hoe lang duurt het om de tenten op te zetten?

Het opzetten van één tent, inclusief de accessoires, is 15 tot 20 minuten. Voor zes tenten neemt het ongeveer 1,5 uur in beslag.

Is het moeilijk om de tenten opzetten? 

Nee, het is niet moeilijk, er is een gebruiksaanwijzing toegevoegd met een duidelijke beschrijving.

Eerst het luchtbed oppompen en opmaken daarna op het kleed van de tent leggen, tentstokken in elkaar zetten, de tent over het luchtbed plaatsen, bedtafel uitklappen accessoires er opzetten en FEESTEN MAAR!

Zijn de tenten alleen voor binnen gebruik?

Ja, de tenten mogen alleen binnen gebruikt worden op een gladde, schone ondergrond.

Van wanneer tot wanneer kunnen de tipi tenten worden gehuurd?

Dat ligt eraan wanneer het feest is. De tenten kunnen doordeweeks en in het weekend gehuurd worden en op basis van beschikbaarheid.

Ophalen kan op de dag van je feest op een opgesproken tijd. Terugbrengen kan de volgende dag op een afgesproken tijd.

Kan er ook zonder de accessoires huren?

De tipi tenten en luchtbedden kunnen ook alleen gereserveerd worden en op basis van beschikbaarheid uiteraard. De prijs blijft gelijk.

Is het mogelijk om alleen de accessoires te huren?

Dat is zeker mogelijk. De popcornmachine, suikerspinmachine en de andere extra’s kunnen apart gehuurd worden, uiteraard op basis van beschikbaarheid.

Waaruit bestaat het verhuurpakket?

De thema’s bestaan o.a. uit tipi tenten, luchtbedden, dekbedden, kussens, beddengoed, lantaarn met elektrisch waxinelichtje, papieren borden/drinkbekers, vlaggen en servetten. Er worden per thema bijpassende accessoires meegeleverd. Bij het thema Jungle worden o.a. knuffeldieren meegeleverd en bij het thema Ruimte wordt o.a. een ruimteprojector meegeleverd. 

Ook kunnen er feesttoppers gereserveerd worden. De feesttoppers zijn bijvoorbeeld een popcornmachine, suikerspinmachine, of een ontbijt.  

Wat moet er zelf schoongemaakt worden?

De dekbedovertrekken en kussenslopen worden door mij uitgewassen en klaar gemaakt voor het volgende tipitent slaapfeestje! Het enige wat er zelf schoongemaakt moet worden zijn de feesttoppers zoals de popcornmachine en/of de suikerspinmachine.

Wanneer is de reservering definitief?

Nadat je de reservering hebt gemaakt ontvang je een Tikkie via Whatsapp en zodra deze is betaald is de reservering definitief en ontvang je een bevestigingsmail van de reservering en betaling.

De betaling dient binnen drie dagen betaald te zijn, na drie dagen vervalt de reservering. Reserveer je een feestje binnen 3 dagen, dan moet het bedrag dezelfde dag betaald worden.

Reserveringen zijn pas definitief als het volledige huurbedrag en borg zijn bijgeschreven op de rekening van Felroze.nl

De borg wordt binnen 7 dagen teruggestort op de rekening waarmee betaald is en als de spullen compleet en zonder beschadigingen terug zijn gekomen.

Ophalen en terugbrengen?

Zelf ophalen en terugbrengen heeft de voorkeur, brengen en ophalen kan ook, dit kost ongeveer €75,- extra.

Mist jouw vraag?

Dan kun je altijd contact met mij opnemen via het contactformulier of via Whatsapp.

Scroll naar top