Kinderfeestje Assen

Heb je plannen om een leuk kinderfeestje in Assen te organiseren? Waarschijnlijk ben je in je zoektocht naar inspiratie op mijn website aangekomen. Leuk! Nou goed nieuws, je bent hier op het goede adres. Op deze pagina vertel ik, Eline, je meer over de mogelijkheden om een leuk kinderfeestje in Assen te organiseren.
Basis kinderfeestjes in Assen

Kijk, er zijn natuurlijk altijd de standaard kinderfeestjes die je kunt organiseren. Ik heb even een aantal voorbeelden voor je op een rij gezet. Hieronder kun je die vinden:

  • Zwemfeestje waarbij je gezellig met elkaar naar het zwembad gaat;
  • Middag naar een binnenspeelhal zoals Ballorig om voluit te spelen;
  • Naar de bioscoop om een nieuwe film te kijken met een bak popcorn

Allemaal leuk natuurlijk, maar eigenlijk heb ik nog een veel leuker idee voor je.

Tipitent kinderfeestje Assen

Wil je echt iets unieks organiseren wat een keer wat anders is dan de standaardfeestjes die iedereen al organiseert? Dan is misschien een tipitent kinderfeestje iets voor jou.

“Het was heel leuk om allemaal in onze eigen tent te slapen. De woonkamer stond helemaal vol. En het popcorn maken was ook heel gaaf en lekker.”

Ruimte Kinderfeestje Assen Tipitentfeestje
Wat is een tipitent kinderfeestje?

Een tipitent kinderfeestje is een feestje waarbij je kinderen uitnodigt om een nachtje te komen slapen. Elk in een eigen tipitentje. Super leuk. Het ideale is dat ik alles voor je verzameld hebt, je hoeft het enkel te komen halen. Het complete pakket: van tipi-tentjes, tot dekbedden, van luchtbedden tot aankleding met knuffels en bedtafels.

Thema tipitentkinderslaapfeestje Assen

Bij een tipitent slaapfeestje kun je op dit moment kiezen uit twee thema’s. Het Jungle thema of Ruimte thema. En zoals het nu lijkt komt er binnenkort nog eentje bij die extra leuk is voor de meiden. Kijk even op deze pagina of er al een thema bij is.

Jungle kinderfeestje Assen

Ga je voor een stoer en avontuurlijk thema en ben je dol op de avonturen van Freek Vonk, dan is het jungle thema helemaal voor jou(w) kind. Met een Jungle Tipitentfeestje breng je de jungle-beleving in huis en kan je kind samen met zijn vriendjes en/ of vriendinnetjes een avontuurlijke avond beleven. Je huurt alle spullen van ons en de kids hoeven alleen maar hun glimlach, pyjama en tandenborstel mee te nemen. Lekker makkelijk!

Ruimte Kinderfeestje Assen

Is je kind meer een astronauten of een ontdekkingsreizigers en helemaal gek van de nachtelijk hemel, sterren en het heelal, dan is het ruimte thema helemaal de bom. Vanuit de eigen tent naar de sterren en maan kijken en daarna lekker dromen om als astronaut te landen op de maan. Op naar de sterren en daar voorbij! , zoals Buzz Lightyear, Toystory dat zou zeggen. Ook hier hoeven de kids alleen hun glimlach, pyjama en tandenborstel mee te nemen.

Extra mogelijkheden kinderfeestje Assen

Om het feest helemaal compleet te maken, zelf nog minder werk er van te hebben, de kids meer plezier te gunnen en zelf daarvan weer te genieten….. heb ik ook nog toffe extra’s die je bij kunt boeken. Door één van de extra’s erbij te reserveren wordt het kinderfeestje helemaal compleet. Wat is er nu leuker om thuis zelf popcorn te maken met een superleuke popcornmachine om daarna in de eigen tipitent te smullen van de popcorn om intussen naar een film te kijken.

Je hebt keuze uit de onderstaande extra’s:

Leuk, ik wil meer weten over deze tipitent kinderfeestjes

Benieuwd, als je dit zo leest, welk thema spreekt jou dan het meeste aan? Mocht je er meer informatie over willen lezen, kijk dan even op mijn website.

Meer informatie over Tipitentfeestjes
Scroll naar top