Als je mij dit begin dit jaar gezegd had…. .. dan hard ik je heul hard uitgelachen

In september 2020 kwam ik thuis te zitten met als gezelschap een zwaar overspannenheid. Niet wetend wat ik wilde, wat ik leuk vind, waar ik energie van krijg, kortom ik was mezelf kwijtgeraakt ergens op mijn levensweg, dat wordt terugzoeken, maar hoe?

Ik wilde iets doen wat beter bij mij zou passen, maar had geen idee hoe ik dat aan kon pakken. Dat gevoel heb ik al lang en ook wist ik eigenlijk wel dat in loondienst niet echt voor mij is weggelegd, maar ja wat ga ik dan doen en hoe ga ik dat aanpakken!?!

Toen kwam Desiree van iDees online | Ondernemen & Social Media van de Ondernemersacademie #ondernemenzoalsikdatwil op mijn pad en startte ik begin 2021 met haar Flow-jaartraject om er zo weer achter te komen wat ik leuk vind en waar ik energie van krijg en waar ik een eigen onderneming in ga beginnen en er ook ondersteuning bij te krijgen.

Hoewel mijn eerste halfjaar vooral in het teken stond van onderzoeken en ondertussen vooral heel goed voor mezelf zorgen, ontstond er in het tweede deel van het jaar weer ruimte en nieuwe energie met daarmee ook het inzicht wat ik wilde gaan doen.

Toen ging het snel want voor ik het wist was Marlies van Marlismerkstudio.nl een logo en een visitekaartje aan het ontwerpen, @ankemarije van aapje illustraties, toffe illustraties aan het maken en zelf was ik druk met o.a. het aanmaken van social media profielen en het doen van de inkopen.

In september 2021 heb ik mijn bedrijf Felroze.nl officieel ingeschreven bij de KvK en daarmee heb ik nu dan echt de stap gezet om baas van mijn eigen tent(en) te worden. Vanuit Felroze.nl lever ik de ingrediënten voor de allerleukste tipitent slaapfeestjes voor kinderen. Helemaal blij.

Wat ben ik blij dat ik de keus gemaakt heb om aan het traject mee te doen en daarmee echt voor mezelf te kiezen. En wat geniet ik van het ondernemerschap.

Ik heb de vrijheid om te doen wat en wanneer ik het wil, maak ik wandelingen, sport ik op momenten dat ik het wil, wat een VRIJHEID! Door het wandelen en sporten reset ik mijn hersenen om beter te kunnen ondernemen en beter voor mijzelf te zorgen.

In 2022 ga ik weer meedoen aan het flowjaartraject maar dan wordt het een verdiepingsjaar om in het ondernemerschap te groeien en mijn bedrijf op de kaart te zetten. Aan de slag met online zichtbaarheid, het goed vindbaar maken van mijn website en meer van dat.

Als klap op de vuurpijl (lekker toepasselijk aan het eind van het jaar), kan ik ook vol trots zeggen dat de website nu ook online staat. Weer een grote stap verder. Benieuwd wat je ervan vindt.

www.felroze.nl

P.s. Wil je tijdens deze lockdown nou even iets gezelligs organiseren voor je kinderen of heb je een feestje te vieren? Met een Tipitent slaapfeestje zit je altijd goed.

 

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Scroll naar top