Eerste dag nieuw hoofdstuk in mijn leven….

Facebook herinnerde mij er vandaag aan dat vijf jaar geleden mijn eerste werkdag bij een andere afdeling binnen de Hanze was. Exact vijf jaar later en na 16 jaar werkzaam te zijn geweest bij de Hanzehogeschool vertrek ik bij deze fijne werkgever. 

Sinds september vorig jaar ben ik thuis in het gezelschap van een zwaar overspannenheid, in volksmond burn-out, zo ver was ik gelukkig nog niet, maar scheelde niet heul veel. Gelukkig neem ik steeds meer afscheid van de overspannenheid, al vind deze het leuk om zo nu en dan er weer volop aanwezig te zijn en daar ben ik dan een aantal dagen van slag van. De momenten van slag zijn worden korter en kan ik er beter mee om gaat. Soms zijn er gebeurtenissen die als een rode lap werken op mijn lichaam, dat is een heel bijzonder proces wat er dan gebeurt, zonder dat ik het wil reageert mijn lichaam. Mijn man, dat mag ik nu zeggen, schrok de laatste keer ook van mijn reactie op een kleine gebeurtenis, maar mijn lichaam reageerde alsof het een drama was, met als gevolg dat ik veel gehuild heb, de tranen had ik ook alweer een tijdje opgespaard dus ja die moesten er weer uit. Ik heb Wim weer veel gebeld om mijn verhaal te doen. 

Vandaag kreeg Wim een super lief bericht van vrienden en stuurde deze door aan mij. In het bericht stond dat wij van deze dag met veel plezier afsluiten en het nieuwe begin moeten vieren! Dat bracht Wim op het idee om hun advies op te volgen, wij gaan lekker uiteten! Wat ben ik blij met jou lieverd! 

Vanaf vandaag begin ik aan een nieuw hoofdstuk en ben ik benieuwd wat er ik op mijn nieuwe weg tegen kom. Ik ga volle moed op pad en heb ik zin om nieuwe dingen te leren, te ontdekken en weer vrolijk en blij te zijn met wat ik doe en ga doen. Mijn eerste dag als huisvrouw ben ik begonnen met een lekkere hardloopronde en daarna heb ik de ramen aan de binnenkant gelapt #kracher Op naar de volgende dagen van het nieuwe begin!! 

Ik hou jullie op de hoogte van mijn nieuwe weg met wat ik tegenkom en meemaak!

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Scroll naar top