Lekker shoppen!

Al een aantal dagen achter de computer van de ene website naar de andere aan surfen en weer terug naar de eerste site. Er wordt niet alleen op het internet gesurfd ook de fysieke winkels worden niet overgeslagen althans de Ikea in dit geval en deze is al redelijk leeg gekocht door mij en wordt binnenkort nog een keer door mij bezocht opzoek naar nog meer spullen. 

Mijn zusje helpt mij met zoeken en wordt dan ook overladen met whatsapp berichten, dit is leuk en deze leuk maar dit ook etc.. Super fijn natuurlijk al merk ik wel dat ik het overzicht kwijt raak en daar hou ik niet zo van. Dit is dan ook weer een heerijk leerproces, ik kom er achter dat dingen bij elkaar zoeken niet mijn hobby is. Wat ik het prettigst vind is om te zeggen tegen iemand dit is het thema, zoek er leuke spullen bij dan laat ik weten wat ik ervan vind. Zelf de spullen bij elkaar zoeken, nee is niet aan mij besteed. Maar goed het is niet anders ik zal het zelf moeten doen. En daar was Marlies met het super advies, maak een moodboards van de spullen, dan zie je de spullen samen! Daar werd het makkelijker van, top advies, Eline helemaal blij. 

Waar ik dan ook achter kom is dat ik heel goed en heel zeker over ben is mijn logo. Ik heb vijf mensen gevraagd welke concept zij het beste bij mij vonden passen en gaven allen hetzelfde antwoord en ik vond twee andere logo’s het mooist en daar blijf ik dan ook bij. Marli’s Merkstudio maakt dit voor mij, ik hoef alleen maar te zeggen wat ik er van vind, I LOVE IT!!  En waar ik nog meer blij van word is dat ik steeds dichterbij mijzelf kom en weet wie ik ben en wat ik wil! Ik word er blij van! 

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Scroll naar top