Rustig aan doen, lief zijn voor mijzelf en lekkere lunch maken. 

Voor vandaag heb ik voor mijzelf een rustige dag in gepland. De afgelopen twee dagen ben ik lekker bezig geweest met leuke dingen. Ik heb ook energie en dat is best een fijn gevoel, alsof ik de ‘oude’ weer ben, da is nie zo. Het gaat wel beter met mij en ik maak hier stappen in en dat voelt goed. Ik weet beter wat ik nodig ben en doen dat dan ook. Zoals een tukkie op de bank als ik voel dat ik moe ben, dan slaap ik een uur en ben ik er weer.

Maandag is de nieuwe maan begonnen, het zal daar mee te maken hebben. Ik doe ook een cursus Ondernemen op het ritme van de maan en begrijp nu beter waarom soms ga als een banaan en daarna zo traag als een slak ben. Wetend waar dat vandaan komt maakt het rustiger in mijn hoofd en daarmee ook in mijn lichaam. Wil je meer weten over Ondernemen op het ritme van de maan, kijk op de website van Ondernemenzoalsikdatwil.nl

Dinsdag was ik al vroeg mijn bed uit en ik ben helemaal geen ochtendmens, maar goed soms is het nodig. Ik had een date met mijn huisarts met ogen op stokjes bij aan het bureau, daarna weer naar huis om foto’s te maken van kleding welke ik niet meer draag en er nog goed uitziet. Het was mooi weer dat maakt de foto’s ook mooier en dat verkoopt beter op Vinted. Nieuwsgierig geworden, mijn naam op Vinted is ditiseline. Zit er iets voor je bij, dan hoor ik het graag.

In de middag heb ik een ‘lief zijn voor mijzelf moment’ gepland. Mijn nagels voorzien van een nieuwe kleur en heb ik gezellig bij geklets met Petra van Blitzzassen.nl. Om daarna door te gaan naar OF-US Assen, een nieuwe locatie voor de samenwerkdagen voor ondernemers. Superleuke locatie, heb nu al zin aan dinsdag 7 juni voor de samenwerkdag.

Woensdagmiddag ben ik naar Desiree, van iDeesonline, geweest voor een trans heling sessie, heel bijzonder om te ondergaan en mee te maken. Oh, ja in de ochtend heb ik lekker hardgelopen in regen, heerlijk fris en veel zuurstof in de lucht. Het lopen ging iets minder goed i.v.m. de spier van mijn hardloopronde van maandag. Het is altijd heerlijk om te sporten, word ik blij van.

Vanochtend koffiedrinken bij mijn moeder, dit doe ik iedere donderdagochtend sinds de coronatijd. Mijn jongste nichtje is er dan ook en dat vind ik natuurlijk ook superleuk om haar te zien, met haar te spelen en te kletsen. Ze kletst de oren van ons hoofd net als haar moeder, mijn little siter!! Zo klein is mijn zussie niet meer, maar ze blijft mijn kleine zussie.

Vanmiddag heb ik mijn eerste shakshuka gemaakt het. Ik wilde dit gerecht al heel lang maken, het kwam er steeds niet van, te veel gedoe en wat moet erin, allemaal van deze gezellige gedachten. Vandaag was het dan zover ik heb het gemaakt. Mega zonde dat ik er zolang mee gewacht heb om te maken, ik vond het erg lekker en voor herhaling vatbaar. Dus morgen staat dit op de lunchkaart.

Nu een wees lief voor mijzelf moment, ik verhuis naar de bank.

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Scroll naar top