Schot in de tent… 🎪

Afgelopen weken lekker bezig met opruimen, spullen zoeken en bestellen, website op orde maken. 

Kan mijzelf helemaal verliezen in de website zo leuk om mee bezig te zijn. Mooi maken, uitzoeken hoe het werkt en wat er allemaal mogelijk is en ja natuurlijk heb ik ook frustraties omdat ik het niet begrijp waarom iets niet werkt of iets niet  voor elkaar krijg. Meestal ben ik dan moe, dat zijn van die dingen die ik steeds beter ga herkennen en dan ook stop 🛑 Heel bijzonder voor mij meestal ging ik door en door, ben er nu achter dat dat geen nut heeft omdat het als nog niet afkomt. 

Ik heb wel de spullen gewassen en zijn inmiddels droog en netjes opgevouwen te wachten om gebruik te worden! Nog heel even wachten en dan mogen de spullen gebruikt worden! 🥳

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Scroll naar top